66 Dagen Challenge Wat houd je nu nog tegen om deel te nemen?


Wat als ik betaal en toch niet deelneem?

Dan betalen we je 100% terug. Een mailtje voor aanvang volstaat.Wat als deze challenge niet werkt voor mij? 

Binnen 22 dagen na de start krijg je 100% jouw geld terug, zie garantie.Ik heb daar geen tijd voor!

Voor belangrijke zaken in ons leven is altijd tijd. Wat gebeurt er als jouw kind, een familielid of vriend plots in het ziekenhuis beland? Je maakt dan hoe dan ook dat er tijd zal vrijkomen. We besteden tijd aan dat wat we belangrijk genoeg vinden. Het is ons niet geleerd tijd voor onszelf vrij te maken. Toch is dit uiteindelijk cruciaal wanneer je geluk voor jezelf wilt creëren.Ik heb geen doorzettingsvermogen en wilskracht

Dat hebben veel mensen niet. Mindset tonen als het mee- en tegen zit is wat we de deelnemers leren. Gedurende 66 dagen train je je mindset en daarna laat je het nagenoeg los. Wat als het via ons wel lukt? Hoe ziet jouw wereld er dan uit?Ik heb hier geen geld voor! 

Deelnemen kost slechts 1€ per dag! Daar koop je nog geen kop koffie mee voor.Waarom zou ik mezelf in godsnaam uitdagen?

‘Daar waar de stretch het groots is, zit de magie’ is een gekende uitspraak. Je zou het ook zien als; dat wat je het meest uitstelt te doen, kan jouw leven waardevoller maken. Als mens ben je op de aarde gekomen om te groeien, te ontdekken, te leven. Het leven wil helemaal geleefd worden. Blijf je in je comfortzone, dan zal het leven blijven zoals je het nu kent. Vitale en gezonde mensen hebben levenskracht. Dit is een spier die je kan ontwikkelen door uit je comfort zone te komen. Geef het een kans!Waarom is dit betalend?

We hebben ervaren dat het commitment en succes van betalende deelnemers aanzienlijk groter is. Wij kiezen ervoor ons te focussen op mensen die echt JA zeggen en daardoor de grootste successen behalen. Daar krijgen we energie van. Je kan er ook voor kiezen om het via ons eBook zelf te doen. Zoals je weet is een boek lezen of je committeren om deel te nemen aan een event een wereld van verschil. In een groep en met een coach maakt het geheel nog sterker. Alleen wordt het moeilijker om te slagen en echte stappen te gaan zetten in je leven, maar het kan; https://www.66dagenchallenge.com/ebook-gewoontesWat als ik niet aanwezig kan zijn op één van de 4 Zoom-meetings?

Geen enkel probleem. Iedere meeting wordt opgenomen. De opnames worden gedeeld in de FB privé groep, waar je toegang tot hebt.Wat als ik niet goed weet welke 3 challenges ik moet kiezen of hoe ik ze verwoord?

In dat geval helpen Susan Bronkhorst of Michel Tassent jou; hoe te kiezen en te formuleren.


Wat levert de 66 Dagen Challenge mij uiteindelijk op?

Je zelf(zorg) weer centraal zetten. Voor jezelf kiezen, wat uiteindelijk ook je omgeving dient. Krachtiger in het leven te leren staan. ‘Moeten’ transformeren in; Ik gun mezelf, ik kies ervoor en ik ben´. Wij helpen jou daarbij, zo niet geld terug binnen de 22 dagen na het starten. Zie garantie.Welke verandering of transformatie maak ik door?

Door ervaringen van de honderden voorgaande deelnemers weten we dat er altijd iets bijzonders gebeurt. Door ècht JA te zeggen tegen deelname verandert er al heel veel. Je hebt namelijk gekozen voor jezelf! Vervolgens gaan we samen op reis en leren wij jou dat te realiseren wat je wilt veranderen in je leven. Jij staat centraal! Het is een gezamenlijke reis naar zelfzorg.


Deelnemers gaven ons gemiddeld een 9 op 10

Ik vind jullie top! Helder, uitnodigend, liefdevol.
Anita Kooij
Jullie waren zooooo daar, zo wakker, zo warm, zo toegewijd en zo aanwezig. Ik ben dankbaar.
Sarah Temborius
Dank jullie wel dat jullie de zon laten schijnen!
Natasja Rachel Hoekstra

Waarom bij ons?

Wij zijn Michel Tassent en Susan Bronkhorst.

Onze missie is de zon laten schijnen en dat begint bij jezelf. Deze challenge kan daaraan een stevige impuls geven.


Wij inspireren en motiveren jou met al onze ervaring en verworven kennis in verandering en transformatie.


Surf mee op onze positieve vibes en nodig jezelf uit stapjes te zetten naar een leven waar jij voor kiest. Een leven vol liefde voor jezelf en de wereld.


Wij faciliteren, inspireren en motiveren jou om de eindstreep te halen


Wij hosten jullie naar succes

Gedurende deze periode zullen we ons focussen op het toelaten (eerste 22 dagen), accepteren (volgende 22 dagen) en automatiseren (laatste 22 dagen) van onze nieuwe gewoontes.

Allemaal met als doel jezelf te verbeteren en uiteindelijk krachtiger in je schoenen te kunnen staan. Een leven vol leven.

Vergeet de 100% Garantie niet?!


Heb je het begin (de eerste 22 dagen) van het Basis programma voltooid, maar niet het gevoel dat het waardevol voor je was? Dan storten wij je investering terug!


Dit kan door contact met ons op te nemen via: info@66dagenchallenge.com.


Vergeet de 100% Garantie niet?!

Heb je het begin (de eerste 22 dagen) van het Basis programma voltooid, maar niet het gevoel dat het waardevol voor je was? Dan storten wij je investering terug! Dit kan door contact met ons op te nemen via: info@66dagenchallenge.com.

Ben je er nog niet helemaal uit? No worries ...

Zit je nog met twijfels? Weet je niet of dit unieke traject wel écht bij je past? Is het niet het moment?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte. Misschien komt de volgende 66 Dagen Challenge je beter uit.

Laat jouw zon binnenkort ook schijnen! Wij helpen je daar graag bij.


Liefs ,

Susan & Michel ☼     PS: Jouw e-mailadres is enkel voor intern gebruik. Je ontvangt geen spam van derden. Ze blijft dus lekker veilig bij ons, tot je jezelf weer uitschrijft.
50%
Had je graag meer informatie ontvangen over de 66 Dagen Challenge?
Schrijf je in en we houden je op de hoogte. Misschien komt de volgende 66 Dagen Challenge je beter uit.
Ik twijfel nog steeds

Enkele reacties van onze deelnemers

Mooi om te merken dat ik nu niet persé moet wandelen. Maar gewoon in het bos wil zijn.
Karin Bos
De Challenge brengt de balans terug in mijn leven! Over balans gesproken, de weegschaal geeft inmiddels 2 kg minder aan.
Wouter Willem Weber
Nooit gedacht dat verbinden met jullie zo fijn en ondersteunend zou voelen. Ik voel me gezegend.
Mia Calleeuw