66 Dagen Challenge - Basis Programma

Het basisprogramma bestaat uit:

eBook; ´Kleine gewoontes naar Groot Geluk´

Het eBook leert je over helpende en niet helpende gewoontes. Je wordt meegenomen in het gedachtegoed van de 66 Dagen Challenge. En je leest over de elementen die leiden tot het succesvol en langdurig integreren van nieuwe gewoontes.

Oefeningen geïntegreerd in ons eBook

Het eBook is tevens een werkboek. Je kan dit eBook dan ook effectief gaan gebruiken tijdens de challenge.

Het eBook is een bron van inspiratie, maar ook een houvast of tool wanneer je het nodig hebt.

Begeleiding & Ondersteuning

Michel & Susan helpen je tijdens de challenge bij het behalen van jouw challenges.

Wij laten jou zien en ervaren hoe krachtig het veranderen van gewoontes is. Zowel voor jezelf als voor jouw omgeving.

FaceBook privégroep

Word jij ook deel van onze community? Elke editie maken we een facebook groep voor al onze deelnemers. We merken dat dit erg motiverend & inspirerend werkt.

Vooral op de momenten wanneer het even niet mee zit...

4 Zoom-meetings

Ook onze Zoom-meetings mogen niet ontbreken! Ontzettend helpend en nodig om elkaar tijdens iedere mijlpaal te zien en te horen.

De zoom-meetings benutten we om te delen, inspireren en ervaren. Onmisbaar!

22 dagen garantie

Heb je het begin (de eerste 22 dagen) van het Basis programma voltooid, maar niet het gevoel dat het waardevol voor je was?

Dan storten wij jouw investering terug! Dit kan door contact met ons op te nemen via: info@66dagenchallenge.com

Vastberaden om aan jezelf te werken?! Probeer ons basis programma al uit voor maar 1 euro per dag.

Enkele reacties van onze deelnemers

Mooi om te merken dat ik nu niet persé moet wandelen. Maar gewoon in het bos wil zijn.
Karin Bos
De Challenge brengt de balans terug in mijn leven! Over balans gesproken, de weegschaal geeft inmiddels 2 kg minder aan.
Wouter Willem Weber
Nooit gedacht dat verbinden met jullie zo fijn en ondersteunend zou voelen. Ik voel me gezegend.
Mia Calleeuw

Waarom je eigenlijk de 66 Dagen Challenge eens wil uitproberen:

Wetenschappelijk bewezen methode

Een studie van University college of London geeft aan dat we gemiddeld 66 dagen nodig hebben om nieuwe gewoontes in ons systeem toe te laten.

De onderzoekers wilden beter begrijpen hoe lang het duurt voordat een nieuwe gewoonte daadwerkelijk is ontwikkeld. Uit onderzoek onder 96 mensen, bleek dat er minstens 2 maanden nodig zijn. Één dag missen bleek overigens nauwelijks invloed te hebben op het proces van gewoonte vormen. Dat is goed nieuws! Doorpakken is echter nodig voor automatisering.

Na de 66 dagen is ons systeem gewend aan onze nieuwe gewoontes en verlopen ze vrijwel automatisch.

Oude gewoontes keren in 66 dagen

De 66 Dagen Challenge leert je op een effectieve en praktische wijze hoe je ongewenste gewoontes in 66 dagen kunt keren. Door gebruik te maken van onderbouwde en wetenschappelijk bewezen technieken en methodes werk je aan een 'betere versie' van jezelf!

In de challenge doorloop je drie verschillende fases:

Begin (Dag 1 t/m 22): Wow, ik heb de keuze gemaakt.

Midden (Dag 23 t/m 44): Waar ben ik in ‘hemelsnaam’ aan begonnen, dit voelt niet oké!

Einde (Dag 45 t/m 66): Mijn lichaam en geest laten het toe. Het begint te stromen.

Nieuwe Gewoonte (Dag 66): Ik heb nieuwe vaardigheden aangewend. Het maakt nu deel uit van mijn gewoontes. Ik belichaam het en ben trots op mezelf. Mag het vieren!

Jezelf centraal zetten in jouw leven

We winden er geen doekjes om, in de 66 Dagen Challenge sta jij helemaal centraal. Veel mensen doen consessies in hun leven voor naasten en geliefden. Met streven naar balans is niets mis, maar het mogen geen opofferingen zijn! Dat levert uiteindelijk niemand iets op, het kost alleen.  Tijdens deze 66 dagen neem je verantwoordelijkheid voor je eigen leven. Je maakt jouw keuzes. Maakt tijd vrij voor JEZELF!

Op lange termijn ben je jezelf meer dan dankbaar. Je bent af van je slechte gewoontes. Je hebt jezelf geleerd hoe het ook anders kan en vooral dat je het kan! Het behalen van jouw doelen zal je niet alleen enorm veel blijdschap geven. Door aan jezelf te werken zit je beter in je vel en straal je ook veel meer positiviteit uit!

Ripple-effect voor persoonlijke groei

Een kleine verandering in je leven kan veel nieuwe deuren voor je openen. Dit zien we bij  veel deelnemers, die nu nog steeds de principes toepassen die ze tijdens de challenge geleerd hebben. Wat niet veel mensen zich bewust zijn, is dat het leven een accumulatie is van de kleine dingen, de dagdagelijkse dingen. Om maar een typisch voorbeeld te geven: iedere dag op die snooze-button duwen waardoor je herhaaldelijk te laat op je werk komt... Zulke kleine dingetjes hebben impact op je leven. Het zijn namelijk heel veel van die kleine gewoontes die jouw leven vormen....


Aan jezelf blijven werken via onze methodiek, is iets dat wij zien als een enorm krachtige tool naar groei.. Het realiseren van een doel geeft enorm veel voldoening. Wat ook je zelfvertrouwen en je 'goed in je vel voelen' een flinke boost geeft. Een ander positief gevolg is dat je alles dat je in jezelf veranderd meeneemt de wereld in. Jouw resultaat heeft effect op alles en iedereen met wie jij contact maakt.

Jouw toekomst in eigen hand nemen

Ieder van ons heeft een gewoonte waar hij of zij graag vanaf wil. Dat kan gaan om een slechte eetgewoonte, een nood aan minder stress of minder passiviteit in je leven. De vraag die je jezelf mag stellen is, of je bereid bent die gewoonte aan te pakken? Of een helpende gewoonte te introduceren: Kun en durf jij het leven in eigen hand te nemen? Onafhankelijk(er) te worden?

En als je eenmaal JA hebt gezegd, leert de 66 Dagen Challenge jou technieken die je kunt blijven toepassen. Zo stapel je nieuwe gewoontes. En blijf je je beetje bij beetje ontwikkelen tot een nieuwe JIJ! En die ontwikkeling kan sneller gaan dan je nu denkt. Alles is mogelijk. En samen gaat het nog veel beter….

Uniek traject nergens anders te vinden

Je kunt vaker stuiten op het gemiddelde van 66 dagen om een gewoonte te veranderen. Maar onze praktische aanpak is uniek. Die heeft zich gevormd door jaren van trial en error. Onszelf challengen met maar één doel voor ogen; de beste versie van onszelf zijn en leven. 

We hebben een uniek systeem waarin we 3 elementen combineren;

🔥 Heartset = Diep geworteld verlangen

🌀 Mindset = Moedig & In het Moment

❤️ Reset = Belichaamde verandering

Een eigen filosofie, methodiek en aanpak die zich heeft bewezen. Zowel voor onszelf, als voor de honderden deelnemers aan de voorgaande edities. Je wordt tijdens de 66 Dagen Challenge op de cruciale momenten begeleid door Michel & Susan. In de privé Facebook groep word je ook gestimuleerd en gemotiveerd door de andere deelnemers. Mensen die hetzelfde willen als jij. Dat werkt zo goed! Één van de meest waardevolle elementen volgens de deelnemers. Je ziet elkaar groeien!  🌱

Deelnemers gaven ons 9/10

Onze deelnemers verder brengen door ze te ondersteunen, inspireren en motiveren is waar wij blij van worden. Er zijn verschillende contactmomenten via Facebook en Zoom-sessies tijdens de 66 dagen, waardoor we elkaar beter leren kennen. Als gevolg daarvan kunnen we ons programma continu afstemmen op de behoeftes van de groep.

We nemen zelf iedere keer enthousiast deel aan de challenges. Dat is essentieel wat ons betreft. Daarnaast zijn we open in onze ervaringen en delen we met heel veel liefde en plezier onze kennis van verandering en transformatie via dit pad. Doordat we zo betrokken zijn is de slagingskans groot. Al ligt het uiteindelijk in jouw eigen hand of het al dan niet slaagt; Wij moedigen jou enthousiast aan! Om die reden heb je waarschijnlijk geen behoefte aan onze 22 dagen garantieregel. We krijgen ontzettend goede reviews. Natuurlijk heeft het enthousiasme van onze deelnemers daar heel veel met te maken! 😄

Wij kijken er alvast naar uit jou te leren kennen!

Lijkt ons basis programma je wat?!


Probeer het nu uit voor maar 1 euro per dag. Da's slechts 66 euro voor de hele challenge!

Jullie waren zooooo daar, zo wakker, zo warm, zo toegewijd en zo aanwezig. Ik ben dankbaar.

Sarah Temborius

Waar de challenge echt voor staat:

 • eBook; ´Kleine gewoontes naar Groot Geluk´
 • Oefeningen geïntegreerd in ons eBook
 • Persoonlijke begeleiding & Ondersteuning
 • FaceBook privégroep
 • 4 Zoom meetings
 • Buddyschap
 • 22 dagen garantie


 • Wetenschappelijk bewezen methode
 • Oude gewoontes keren in 66 dagen
 • Jezelf centraal zetten in je leven
 • Ripple-effect voor persoonlijke groei
 • Jouw toekomst in eigen hand nemen
 • Uniek traject nergens anders te vinden
 • Deelnemers gaven ons 9/10

Praktische informatie:

Wat:

66 Dagen Challenge ~ 4e editie

Wanneer:

Maandag 1 mei tm woensdag 5 juli 2023

Het Basis Programma en een extraatje

Persoonlijke begeleiding & Ondersteuning
door Michel Tassent en Susan Bronkhorst


Wij zijn:

🌟 Michel Tassent en Susan Bronkhorst

🎈 Nieuwsgierig naar het leven

🍀 GeluksZoekers en –Vinders

❤️ Een liefdeskoppel

☀️ Zonnebrengers

Wie is Michel?

null


Een creator & (online-)ondernemer in hart en nieren. Hij organiseerde als jong volwassene party’s tot 10.000 gasten.

Maakte vervolgens de beweging naar internet en het creëren van zichtbaarheid voor grote en kleine bedrijven. Om na een proces van een aantal jaren innerlijke groei de beweging te maken naar het faciliteren van mensen op die weg.

Een enthousiaste, blije, authentieke man die labels als ADHD, HSP en dyslexie wist om te buigen naar unieke kwaliteiten.

Wie is Susan?

null


Een levensgenietser. Een stevige burn out nodigde haar uit om de beweging van haar hoofd naar haar lijf te maken. Daardoor kwam ze in contact met haar levensenergie. Ze ontdekte haar authentieke zelf. Dat gunt ze iedereen!


De afgelopen 10 jaar werkte Susan als zelfstandig ondernemer op het terrein van bewust leven, gewoonteverandering en lichaamswerk. Ze ondersteunt mensen in het realiseren van hun doelstellingen. Zowel individueel en in groepsverband. 


Susan inspireert vanuit verbinding.

Wat mag je van ons verwachten?

Wat mag je van ons verwachten?

In de komende 66 dagen nemen wij jou als deelnemer mee in onze kennis en ervaring.

We mixen elementen van Heart, Mind- & Reset. De 66 Dagen Challenge bestaat uit 3 fases van 22 dagen.
In iedere fase bieden wij jou aan wat nodig is om resultaat te behalen! Je kunt je daar de volgende route bij voorstellen:


✨ Dag 1 t/m 22: Excitement. Wow, ik heb de keuze gemaakt!

[ 🔥 Heartset 🔥 ]

Verbinding maken met jezelf en de groep.

Content die jou inspireert en vooruit helpt.


✨ Dag 23 t/m 44: Weerstand! Waar ben ik in ‘hemelsnaam’ aan begonnen.

[ 🌀 Mindset 🌀 ]

Oefeningen die jou in het Hier & Nu brengen en houden,

Content die maakt dat je volhoudt.


✨ Dag 45 t/m 66: Automatiseren. Mijn lichaam en geest laten het toe. Het begint te stromen.

[ ❤️ Reset ❤️ ]

Werkvormen die jou helpen de nieuwe ‘jij’ te ankeren. Zowel in jezelf als in jouw omgeving.

Content die jou helpt het nieuwe te integreren en te onderhouden in jouw lijf en leven.

Klaar voor verandering?! 

Voor slechts 1 euro per dag kan je al deelnemen aan de 66 Dagen Challenge met ons Basis Programma.

Getuigenissen over ons werk

Geweldig hoe jullie inspireerden, motiveerden en zelf mede-challengers waren.
Wouter Willem Weber
Ik vind jullie top! Helder, uitnodigend, liefdevol.
Anita Kooij
Jullie waren zooooo daar, zo wakker, zo warm, zo toegewijd en zo aanwezig. Ik ben dankbaar.
Sarah Temborius